Bloemisterij De Blauwe Steen

Bloemen voor elke gelegenheid!

Assortiment

Dagelijks ontvangen wij een ruime sortering snijbloemen rechtstreeks van de veiling. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse bloemen. Buiten de seizoensgebonden bloemen hebben wij een groot standaardassortiment.

Wilt u een bos bloemen kopen? In onze winkels staan altijd dagverse boeketten in verschillende prijscategorieën voor u klaar. Gaat u op visite of ziekenbezoek? Dan hebben we altijd kleine arrangementjes klaarstaan. Ideaal voor als u weinig tijd heeft. U kiest snel iets uit, rekent af en neemt u bosje bloemen mee. Heeft u speciale wensen? Laat ons dan een boeket of arrangement voor u samenstellen met de bloemen of kleuren die u zelf graag ziet. Ongeacht uw budget, wij zorgen voor een prachtig resultaat!

In onze winkels treft u ook diverse bloeiende en groene planten. Er staan plantenarrangementen voor u klaar maar wij helpen u ook graag met het samenstellen van uw eigen arrangement. Ook voor glaswerk, potterie, zijden bloemen en cadeauartikelen bent u bij ons op het juiste adres.


Gelegenheidsbloemwerk

Door onze jarenlange ervaring voldoen wij bij het maken van gelegenheidsbloemwerk aan al uw wensen. Of het nu gaat om bruidswerk of rouwarrangementen.

Bruidswerk

Sinds jaar en dag staan wij bekend om het maken van kwalitatief en vakkundig bruidswerk. Of u nu houdt van klassiek of modern, alles is mogelijk. Wilt u bruidswerk wilt bestellen? Dan adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Wij bespreken samen met u wensen met betrekking tot het bruidsboeket, corsages, autostuk etc. Zo krijgen we een goed beeld van wat er bij u past en wat er mogelijk is. Heeft u iets leuks gezien in een tijdschrift of iets dergelijks? Neem het gerust mee.

Rouwarrangementen

Bij het verlies van een dierbare moet u kunnen vertrouwen op uw bloemist. Wij verzorgen uw rouwwerk goed en mooi. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lievelingsbloem, knuffel of andere persoonlijke wensen in het rouwstuk te verwerken. Bij een afscheid is het belangrijk dat de bloemen passen bij de overledene. Wij hebben de ervaring en creativiteit om het afscheid van een dierbare tot een mooie herinnering te maken. Voor een afspraak met betrekking tot rouwwerk kunt u langskomen of vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom naar één van onze winkels.
U bent van harte welkom!

Graag tot ziens bij Bloemisterij De Blauwe Steen!

De Blauwe Steen

Passeweg 72
6601 AJ Wijchen 
Tel.: 024 641 50 98

De Blauwe Steen 

Zuiderpoort 19a
6605 HM Wijchen 
Tel.: 024 641 97 96

De Blauwe Steen

Veldstraat 1
6671BV Zetten
Tel.: 0488 45 22 47