Bloemisterij De Blauwe Steen

Bloemen voor elke gelegenheid!

Over Bloemisterij De Blauwe Steen

Bloemisterij De Blauwe Steen is al bijna 35 jaar een begrip in Wijchen en omstreken. Het hart van het bedrijf is onze vestiging aan de Passeweg in Wijchen. Vanuit deze locatie worden de twee overige winkels bevoorraad.

Dagelijks rijden wij naar de veiling om bloemen en planten in te kopen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse producten.


Bloemenabonnement

Wilt u elke week, twee weken of eens per maand een mooi boeket of een bloemenarrangement in uw huis? En heeft u zelf weinig tijd om hier naar om te kijken? Wij zorgen ervoor dat er altijd iets moois op uw eettafel staat. Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan uw interieur en persoonlijke smaak en het wordt gemaakt met bloemen van het seizoen. Het enige dat u hoeft te doen is af en toe het bijvullen en/of verversen van water. Het is mogelijk om tijdens vakanties of door andere omstandigheden het abonnement tijdelijk stop te zetten. Wilt u een origineel verjaardagscadeau geven? Denk dan ook eens aan een bloemenabonnement voor een bepaalde tijd!

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar eerste of tweede bindsters/binders. U komt te werken in een goed en gezellig team. Naast vakkundigheid en creativiteit zijn wij op zoek naar mensen die flexibel, positief en vriendelijk zijn.

Heeft u interesse? Stuur dan vrijblijvend een open sollicitatie naar info@bloemisterij-deblauwesteen.nl.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom naar één van onze winkels.
U bent van harte welkom!

Graag tot ziens bij Bloemisterij De Blauwe Steen!

De Blauwe Steen

Passeweg 72
6601 AJ Wijchen 
Tel.: 024 641 50 98

De Blauwe Steen 

Zuiderpoort 19a
6605 HM Wijchen 
Tel.: 024 641 97 96

De Blauwe Steen

Veldstraat 1
6671BV Zetten
Tel.: 0488 45 22 47